UNIVERSUMI, keskiviikko 11. toukokuuTA 2022

VÄLÄHDYKSIÄ KAAMOKSESSA

Saariselkä | 6.-9.1.2022

TEEMA

Hyvästi vanhalle, tilaa uudelle

PUHUJAT

Esa Saarinen & ystävät

HINTA

590 €

NOSTATTAVA STARTTI VUODELLE 2022

Välähdyksiä Kaamoksessa -seminaarin ohjelma rakentuu päivittäisten aamupäiväluentojen ympärille. Pääkapelimestarina Esa Saarinen. Lounaan jälkeen ajatuksiinsa voi syventyä haluamallaan tavalla: seminaarivierailijoiden saatavilla ovat sekä Holiday Clubin kylpylä että Saariselän upeat hiihtoladut.

Lauantai-iltana kokoonnumme tunnelmalliseen Tunturikappeliin kuuntelemaan Tuure Kilpeläisen syvähaastattelua ja akustista konserttia, jonka jälkeen siirrymme yhteisellä bussikuljetuksella päätösillalliselle tunturin laella sijaitsevaan ravintola Kauniiseen. Reissulla on luvassa päivittäin myös yhteistä, vapaavalintaista ohjelmaa.

Seminaaripakettiin sisältyy:

  • Päivittäiset luennot, yhteensä noin 12 tuntia
  • Tuure Kilpeläisen syvähaastattelu & akustinen konsertti
  • Joka ilta yhteisiä elämyksiä Lapin luonnossa

Aikataulu:

  • Seminaariohjelmamme alkaa 6.1. klo 16 ja loppuu 9.1. klo 12.

PUHUJAT & ESIINTYJÄT

Esa Saarinen

Filosofi, emeritusprofessori, Pafos-seminaarin kapellimestari, Kuningatar Pipsan mies ja Jerome & Oliver Saarisen isä.

Tuure Kilpeläinen

Laulaja-lauluntekijä, jonka kynästä on syntynyt lukemattomia hittikappaleita sekä Kaihon Karavaani -yhtyeelle että monille suomalaisille eturivin artisteille ja yhtyeille.

Elias Kaskinen

Laulaja-lauluntekijä ja Venla-palkitun Alasti-klubin syvähaastattelija. Thinking Holidaysin perustaja. 

MATKAKOHDE

INARI

Saariselkä

Saariselkä sijaitsee 250 km napapiiriltä pohjoiseen, aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa. Saariselällä voi nauttia tasokkaista ja monipuolisista palveluista sekä tunturien ja metsien läpi polveilevasta latuverkostosta. Kaamoksen aika revontulineen tekee talvisesta Saariselästä erityisen maagisen.

SAAPUMINEN & MAJOITUS

Saapuminen

Finnarin suorat lennot

Saariselälle on helppo saapua – ja matka on usein elämys jo itsessään. Lähin lentokenttä löytyy Ivalosta, ja paikalle pääsee myös autolla, junalla tai bussilla. Lentäen saapuville sopii mainiosti esimerkiksi 6.1. klo 11.35 Helsinki-Vantaalta lähtevä lento. Ivalon lentökentältä on suora bussikuljetus hotellille. 

Paluulentoja löytyy sunnuntaina esimerkiksi klo 13.55, 18.40 tai 22.45. Voit saapua Saariselälle myös oman aikataulusi mukaisesti; yhteinen seminaariohjelmamme alkaa 6.1. klo 16 ja loppuu 9.1. klo 12.

Varaa lennot.

Seminaarinäyttämö

Hotelli Riekonlinna

Tasokkaana lomakohteena tunnettu Hotelli Riekonlinna palvelee asiakkaitamme matkan ajan. Hotelli sijoittuu keskelle tunturikylää, aivan Urho Kekkosen kansallispuiston rajalle. Majoitusvaihtoehdoista löytyvät myös korkealaatuiset lomahuoneistot – ja lomailijat voivat halutessaan varata majoituksen myös jostain muusta lähialueen hotellista.

Tutustu seminaarihotelliin tarkemmin.

THINKING CONCIERGE

Koko paketti yhdellä laskulla

Jos haluatte saada koko paketin koottuna valmiiksi  pyydämme teitä lähettämään meille yhteydenottopyynnön alla olevan linkin kautta .

Matkanjärjestäjäkumppanimme rakentaa teille toiveidenne mukaisen lento- & majoituskokonaisuuden seminaarin ympärille ja voitte maksaa koko seminaarimatkan yhdellä laskulla. 

Thinking concierge -yhteydenotto.

NAUTI TALVISESTA SEMINAARILOMASTA

Välähdyksiä Kaamoksessa -seminaari innostaa mieltä ja rentouttaa kehoa – seminaarin jälkeen olet valmis ottamaan vuoden 2022 haasteet vastaan mahtavalla draivilla. Seminaarissa on Esa Saarisen Pafos-reissuista tuttu lämmin, avoin ja kannustava ilmapiiri, jonka avulla on helppo tutustua ja verkostoitua niin vanhojen kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa. 

Olemme jättäneet ohjelmaan runsaasti omaa aikaa pohdiskelua ja latautumista varten. Inspiroiva ja iloinen seura, kauniit puitteet, herkulliset makuelämykset, kylpylä ja Lapin luonto kutsuvat nauttimaan lomailusta myös virallisen ohjelman ulkopuolella.

 

SEMINAARIMESTARIN TERVEHDYS

Istuimme Bulevardilla Esan työhuoneella, kun kysyin ohimennen käänteentekeväksi osoittautuneen kysymyksen: ”Jos Pafos-seminaari kuuluisi johonkin laajempaan tuotekategoriaan niin mikä sen nimi voisi olla?”.  Kahvikupin jatkaessa matkaansa kohti huulia Esa ehti spontaanisti vastata: ‘’Eikö Pafos ole vähän kuin Thinking Holiday’’.

Nämä kaksi sanaa jäivät kaikumaan mieleeni. Olen vuosikymmeniä saanut olla osana järjestämässä seminaareja Pafoksella, Venetsiassa sekä Aulangolla ja todistanut jokaisella kerralla, miten tärkeää on varata aikaa ja irtautua arjesta saadakseen perspektiiviä omaan ajatteluun. 

Juuri tästä Thinking Holidayssä on kyse. Etäisyyden saamisesta oli se sitten kotoa, työpaikalta tai muuten vain tutusta elämän piiristä.

Ensimmäinen Thinking Holiday-matka suuntaa maagiselle Saariselälle, jossa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että Välähdyksiä Kaamoksessa -seminaari ja sen ohessa olevat elämykset antavat ihmisille kokemuksen, että he ovat kaukana, vaikka he ovatkin Suomessa.

Bulevardin kohtalokkaiden iltapäiväkahvien jälkeen on paiskottu innostuneen hurmion vallassa töitä ensimmäisen Thinking Holiday -tapahtuman kokoon saattamiseksi. Vaikka aikataulussa pysyminen onkin välillä vaatinut läppärin valon loimuamista syysyössä, on tiimissä ollut koko ajan fiilis, kuin asiat vain loksahtelisivat itsestään paikoilleen. Viimeinen palanen kuitenkin puuttuu vielä: lähtisitkö sinä kanssamme Saariselälle?

Jerome Saarinen